Recepten index:
Pastasalade met geitenkaas.
Ingrediënten
- 250 gram fusilli pasta
- ½ krop ijsbergsla
- 1 bakje cherry tomaatjes
- 1 rol zachte geitenkaas
- pijnboompitten
- gebakken spekjes
- dressing
Instructies
Bereidingswijze:
- Pasta koken en af laten koelen.
- IJsbergsla snijden. Pijnboompitten roosteren. Cherry tomaatjes halveren en alles bij elkaar in een schaal doen.
- Geitenkaas in stukjes erbij en de dressing erover.
Witlofsalade.
Ingrediënten
- 3 stronkjes witlof
- pijnboompitten
- gerookte spekblokjes
- mosterd dille dressing
Instructies
Bereidingswijze:
- Rooster de pijnboompitjes goudbruin -bak de spekblokjes gaar, en laat het uitlekken op een stukje keukenpapier.
- Haal de blaadjes witlof van de stronkjes los en snijd ze in stukjes. Als de pijnboompitjes en spekjes wat zijn afgekoeld kunnen alle ingrediënten in een schaal door elkaar gedaan worden.
- Maak de salade af met de mosterd-dille dressing.